Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

pajtech.cz
pajtech.cz
Jsme velkoobchod s elektronikou a v naší nabídce najdete vše potřebné pro služby zabývající se opravami elektroniky. Vybavení a náhradní díly pro servisní techniky, elektroniky a kutily. Pájecí stanice, laboratorní zdroje, měřicí technika jsou přístroje, které se také budou hodit v mnoha domácnostech, takže si v naší prodejně najde každý to své. Od roku 2012 prodáváme produkty Yihua, jako oficiální distributor značky dokážeme poskytnout technickou a servisní podporu pro produkty Yihua. Od založení společnosti neustále vyvíjíme a rozšiřujeme sortiment. V naší nabídce jsou také CO2 lasery, "vláknové - FIBER" laserové značkovače, veškeré díly a příslušenství potřebné pro používání a údržbu těchto zařízení. Kvalita a zákaznický servis jsou našimi prioritami. Respektujeme váš čas, takže téměř všechny objednávky expedujeme ihned po jejich zaplacení nebo zadání na dobírku. I přes velké množství transakcí, které denně provádíme, jsme schopni ke každé objednávce přistupovat individuálně a poskytnout veškerou možnou asistenci. Pokud si nevíte rady s výběrem a jaké vybavení pro vás bude ideální – kontaktujte nás – poradíme vám! Užijte si nakupování. Tým www.pajtech.cz.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Vše proběhlo rychle a bez problémů.Rozhodně doporučuji.
*****
Všetko je ok!!! Som spokojný.
Vše o.k., doporučuji!
Proces nákupu byl na vysoké úrovni.
Rychlé doručení, kvalitně zabaleno.
Spokojen budu doporučovat
OK OK OK OK OK OK OK OK
Vyhledávání je přehledné, dobře jsem se orientovala. Jsem spokojená, nevidím důvod ke zlepšení.
Zcela bezproblémová komunikace a dodání

eKomi pečetě