casnaboty.cz je jedním z největších internetových obchodů v naší zemi nabízející stylové boty za velmi atraktivní ceny. Od samého začátku se snažíme, aby si každý mohl najít něco pro sebe. Abychom uspokojili i ty nejnáročnější kupující, představujeme nová řešení, díky nimž je náš internetový obchod vstřícný k zákazníkům. Jsme si vědomi skutečnosti, že pohodlná obuv je základem skvělého dne, a proto nám záleží na tom, aby správné produkty našli nejen elegantní dámy, které milují módní obuv, ale také matky, které se primárně starají o to aby boty byly, praktické a pohodlné.
Ménì

- pozitivní 96.16%
- neutrální 2.67%
- negativní 1.18%
Recenzí celkem: 59408
Vypočteno z 2947 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 96.16%
- 2.67%