V čem jsme jiní? Je to minimalismus a přírodní ingredience, které pečují o tvoji pleť. Naše zakladatelka, Anna Krawczyk, zvolila ingredience,
které mají pozitivní vliv na pleť. Namísto zatěžování pleti pod vrstvami těžkého make-upu jsou tu naše produkty k vyzdvihnutí její přirozené krásu a svěžesti.
Jsme rádi, že tě tu máme! Jsme tu od roku 2012 a neustále se rozrůstáme.
Nebylo by však Annabelle Minerals, kdyby nebylo tebe - někoho, kdo hledá přirozenou alternativu k tradičnímu make-upu.
Zůstaň s námi a dej nám vědět, jak se ti u nás líbí a jak ti můžeme pomoci. Objev s námi výhody minerálního make-upu.
Věř nám, tvá pleť ti poděkuje.
Ménì

Jsme rádi, že tě tu máme! Jsme tu od roku 2012 a neustále se rozrůstáme.
Věř nám, tvá pleť ti poděkuje.
Ménì

- pozitivní 94.29%
- neutrální 5.14%
- negativní 0.57%
Recenzí celkem: 173
Vypočteno z 173 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 94.29%
- 5.14%